Webové stránky zdarma

Přemýšlíte o vlastních webových stránkách? Ovšem nechce se Vám dávat žádná počáteční investice? Nevěšte hlavu na internetu naleznete spousty webových portálů, které nabízejí tvorbu webových stránek zcela zdarma!

Ještě před samotným založením webových stránek si ovšem musíte sami sobě položit hned několik velmi důležitých otázek.

Důležité otázky
1. K čemu budete vaší webovou tvorbu využívat?
2. Jaký obsah bude Vaše www prezentace obsahovat
3. Zda chcete mít z Vaší webové stránky nějaký zisk

Zkrátka, musíte si ujasnit zda chcete mít www stránky jen pro sebe, aby sloužily například jako osobní blog či magazín, nebo zda chcete plnohodnotné webové stránky se stovkou návštěvníků denně.

Obsah je další důležitý faktor, který by měl při rozhodování hrát velkou roli. Pokud chcete mít stránky s erotickým podmětem rovnou na webové stránky zdarma zapomeňte. Většina internetových portálů, které Vám webové stránky zdarma zprostředkují lechtivý obsah nekompromisně zakazují.

Vydělávat či ne

Pokud uvažujete o tom, že by Vám mohl Váš web později pomáhat nějakým tím ziskem, tak na to rovnou zapomeňte na stránky zdarma. Drtivá většina všech stránek zdarma má zakázáno umísťovat na stránky jakoukoliv reklamu, či výdělečně činnou kampaň.

Závěr

Co z toho plyne? Pokud chcete soukromý online blog, či magazín, kde budete psát Vaše myšlenkové pochody a nepočítáte se stovkami návštěvníků denně – webové stránky zdarma Vám zaručeně postačí. Ovšem pokud čekáte od webových stránek více vyplatí se zakoupit vlastní doménu a hosting a pustit se do práce.

Zpět na výpis článků